Update 15 maart 2020

Zoals jullie wel gehoord zullen hebben, moeten wij sluiten tot 6 april. Deze maatregel gaat in vanaf maandag 16 maart 8.00 uur. We volgen hiermee de richtlijnen die de RIVM en het kabinet hebben opgelegd.

Omdat we je graag ook thuis willen ondersteunen om te blijven sporten, zullen wij in de loop van deze week op onze website een aantal oefeningen plaatsen zodat je de komende weken toch een beetje fit kan blijven.

Graag bedanken wij jullie voor jullie begrip en medewerking en verwelkomen jullie graag na de periode van sluiting weer in de sportschool.

Met sportieve groet,

Team FlexFit Fitness

Coronavirus: wat betekent dit voor mijn bezoek aan FlexFit Fitness

FlexFit Fitness houdt de vinger aan de pols voor de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in Almere. We volgen de adviezen van het RIVM op. Momenteel is er geen enkele reden om de sportschool te sluiten.

Welke extra maatregelen neemt FlexFit Fitness?

Hygiëne staat hoog in het vaandel en dat is nu niet anders. We zullen de handvaten van onze apparatuur extra schoonmaken. Mochten aanwijzingen vanuit het RIVM onverhoopt wijzigen, dan worden er tijdig passende maatregelen getroffen.

Wat kan ik doen tijdens mijn bezoek aan FlexFit Fitness om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

Dat is te lezen op de site van het RIVM. De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

  • Maak de handvaten van de apparaten voor en na gebruik schoon
  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Ik ben pas geleden bij FlexFit Fitness geweest en nu ben ik ziek. Is er kans dat ik nu het coronavirus heb?

Die kans is zeer gering. We verwijzen je graag naar de site van het RIVM en hun adviezen op te volgen.

Ik ben grieperig. Kan ik nog naar FlexFit Fitness komen?

Dat is voor ons niet te beoordelen. We raden aan te bellen met je huisarts en de adviezen van het RIVM en/of de GGD op te volgen.

SLUITEN