Update 28 november 2021

Beste leden,

Gelukkig mogen we open blijven voor jullie.

Wij hebben de openingstijden gewijzigd om jullie toch wat meer kans te geven om te sporten.

Dit gaat in vanaf maandag 29 november 2021.

Sporten blijft belangrijk. Juist in deze tijd.

Tot gauw.

Team FlexFit Fitness

Update 19 mei 2021

Beste leden,

Vanaf deze week mogen we weer binnen sporten. De blokuren blijven gehandhaafd, maar er kan weer welke dag worden gereserveerd.
Handdoek, schoonmaakflesjes en pasjes is verplicht.

Blijft fit en hou je aan de regels en wees voorzichtig.
Zet ‘m op en veel sterkte in deze lastige tijd!

Voor vragen kan je mailen naar klantenservice@flex-fit.nl.

Met sportieve groet,

Team FlexFit Fitness

Update 10 mei 2021

Beste leden,

Vanaf deze week zijn wij in de avond open tot 21.00 en mag er 3x per week worden gereserveerd.

Blijft fit en hou je aan de regels en wees voorzichtig.
Zet ‘m op en veel sterkte in deze lastige tijd!

Voor vragen kan je mailen naar klantenservice@flex-fit.nl.

Met sportieve groet,

Team FlexFit Fitness

Update 2 februari 2021

Beste leden,

Zoals in de persconferentie is bekend gemaakt, wordt de lockdown periode verlengd met 3 weken. Dat is enorm balen, maar gezondheid staat op de eerste plaats.
Laten we ons goed aan de nodige maatregelen houden en hopen dat we op 3 maart onze deuren weer kunnen openen.

Blijft fit en hou je aan de regels en wees voorzichtig.
Zet ‘m op en veel sterkte in deze lastige tijd!

Door de sluiting zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
Voor vragen kan je mailen naar klantenservice@flex-fit.nl.

Met sportieve groet,

Team FlexFit Fitness

Update per 15 december 2020

Beste leden,

Het doet pijn in ons hart dat we onze sportschool tijdelijk moeten sluiten en dat wij jou de komende tijd niet kunnen zien.
Zoals gisterenavond is vermeld, moeten de sportscholen tot en met 19 januari 2021 dicht.
Gezondheid gaat natuurlijk voor alles en uiteraard volgen wij de richtlijnen van de overheid. Alles om de besmettingen naar beneden te krijgen.

Het is ontzettend balen, maar we moeten positief blijven. Hopelijk helpt deze maatregel het aantal besmettingen te laten dalen en kan je vanaf 20 januari weer je favoriete training in de club oppakken.

Blijft fit en hou je aan de regels en wees voorzichtig. En wees er voor elkaar want “samen kunnen we dit”: in de duisternis is er licht.

Met sportieve groet,

Team FlexFit Fitness

Update per 1 juli 2020

Beste leden,

Vanaf woensdag 1 juli kun je weer lekker binnen sporten in onze club. De leden die niet gebruik hebben gemaakt van de onze buiten sport faciliteiten hebben wij ontzettend gemist.

De afgelopen maanden hebben we ook binnen de club aanpassingen gedaan zodat we veilig en verantwoord kunnen sporten, volgens de RIVM-richtlijnen.
Zo hebben we looproutes aangebracht en de 2e verdieping verbouwd om meer ruimte te creëren zodat we meer dan 1,5m van elkaar binnen kunnen sporten.

Om iedereen de ruimte te geven is het nodig om je bezoek vooraf te boeken. Voor groepslessen en voor de fitness. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we niet met teveel mensen binnen zijn en iedereen echt op 1,5 meter afstand kan sporten.
Je kunt helaas geen gebruik maken van de kleedkamers,

Vanaf aanstaande dinsdag 30 juni kun je eenvoudig je training boeken in de app of via de website. Of je nu kiest voor vrij sporten, een groepsles of een groepstraining, je hebt altijd 1,5 uur de tijd om te sporten. Na afloop van een sessie is er 20 minuten de tijd voor schoonmaak en in- en uitloop. Wil je vooruit plannen? Dat kan! Je mag onbeperkt trainingen per week boeken.

Voor de groepslessen geldt dat we doorgaan met de lessen die momenteel worden gegeven, inclusief de Pilates op de zondag. In verband met de uitloop en inloop van de lessen komt er extra tijd tussen te zitten. Let daarom met reserveren goed op de tijd die aangegeven staat. Die kan afwijken van de tijd die voor de sluiting gehanteerd werd.
Vanaf maandag 13 juli starten we weer met alle groepslessen, ook de HIIT gaat dan weer van start. Dit omdat wij als medewerkers ook moeten wennen aan een nieuwe beleving in de sportschool.

Wat voor jou verandert:
1. Reserveren is een must:
Registratie kan via onze app Compedfit of via de website. Voor beide heb je klantnummer en postcode nodig. Het klantnummer staat ook op je bankafschrift bij de maandelijkse incasso. Loopt je contributie niet via incasso, stuur een email voor je klant nummer naar (klantenservice@flex-fit.nl).
2. De trainingssessie is maximaal 1,5 uur met 40 personen tegelijk met interval van 20 minuten voor schoonmaakwerkzaamheden en in- en uitloop.
3. Bij aankomst aan de balie wordt er een gezondheidscheck uitgevoerd door de medewerker door algemene RIVM vragen te stellen. Je kunt niet meer met vingerafdruk binnenkomen, bij het eerste bezoek krijgen alle leden een toegangspasje.
4. Iedere bezoeker krijgt een eigen desinfectie flesje om de apparaten na gebruik goed schoon te maken. Deze flesjes kunnen na afloop in het krat gezet worden bij de uitgang.
5. Er staan desinfectiepalen bij de ingang en de uitgang, de toiletten en de groepszaal en nog een aantal verder door het pand.
6. Het is verplicht het toilet na gebruik te reinigen. Er staan hiervoor flesjes klaar met desinfectiemiddel. Het toilet beneden is bestemd voor de heren, het toilet boven voor de dames.
7. Volg de aanwijzing van het personeel en een handdoek is verplicht
8. Houd 1,5m afstand en blijf thuis bij klachten
9. Kleedkamer faciliteiten zijn niet beschikbaar
10. Bekijk onze bijzondere voorwaarden goed en houd er rekening mee (zie website).
11. I.v.m. verhuis werkzaamheden is het niet mogelijk op dinsdag 30 juni na 16:00 uur gebruik te maken van de sportfaciliteiten buiten.

We hopen je snel weer bij ons binnen te zien!

Team FlexFit Fitness

Update 15 maart 2020

Zoals jullie wel gehoord zullen hebben, moeten wij sluiten tot 6 april. Deze maatregel gaat in vanaf maandag 16 maart 8.00 uur. We volgen hiermee de richtlijnen die de RIVM en het kabinet hebben opgelegd.

Omdat we je graag ook thuis willen ondersteunen om te blijven sporten, zullen wij in de loop van deze week op onze website een aantal oefeningen plaatsen zodat je de komende weken toch een beetje fit kan blijven.

Graag bedanken wij jullie voor jullie begrip en medewerking en verwelkomen jullie graag na de periode van sluiting weer in de sportschool.

Met sportieve groet,

Team FlexFit Fitness

Coronavirus: wat betekent dit voor mijn bezoek aan FlexFit Fitness

FlexFit Fitness houdt de vinger aan de pols voor de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in Almere. We volgen de adviezen van het RIVM op. Momenteel is er geen enkele reden om de sportschool te sluiten.

Welke extra maatregelen neemt FlexFit Fitness?

Hygiëne staat hoog in het vaandel en dat is nu niet anders. We zullen de handvaten van onze apparatuur extra schoonmaken. Mochten aanwijzingen vanuit het RIVM onverhoopt wijzigen, dan worden er tijdig passende maatregelen getroffen.

Wat kan ik doen tijdens mijn bezoek aan FlexFit Fitness om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

Dat is te lezen op de site van het RIVM. De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

  • Maak de handvaten van de apparaten voor en na gebruik schoon
  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Ik ben pas geleden bij FlexFit Fitness geweest en nu ben ik ziek. Is er kans dat ik nu het coronavirus heb?

Die kans is zeer gering. We verwijzen je graag naar de site van het RIVM en hun adviezen op te volgen.

Ik ben grieperig. Kan ik nog naar FlexFit Fitness komen?

Dat is voor ons niet te beoordelen. We raden aan te bellen met je huisarts en de adviezen van het RIVM en/of de GGD op te volgen.

SLUITEN