Reserveer hier uw groepsles online

Online reserveren

Klik op de bovenstaande knop “Online reserveren”, en de online module wordt opgestart.

Inloggen:

Om in te loggen toetst u uw klantnummer in. Dit nummer kunt u terug vinden op uw inschrijfformulier maar u kunt het ook bij de balie navragen. Toets vervolgens uw postcode in.
(Indien u pas bent verhuisd en uw nieuwe gegevens zijn nog niet bij ons bekend* of verwerkt dan kunt u nog inloggen met uw oude postcode. *U kunt een melding maken van uw nieuwe gegevens zodat wij oa uw postcode kunnen aanpassen.)

U bent nu ingelogd. Aan de linkerkant van het venster kunt u de gewenste datum en de categorie selecteren. Afhankelijk van de dag zullen er de beschikbare categorieën worden getoond.

Reserveren:

Nadat u de datum en categorie heeft geselecteerd komen alle beschikbare plaatsen naar voren.
Selecteer het gewenste tijdstip in de lijst die u wilt reserveren bevestig uw reservering met door op de reserveer button te drukken. Nu is uw reservering is geregistreerd. Indien u een geldig e-mail adres heeft achtergelaten ontvangt u per e-mail een bevestiging.
U kunt zich eventueel ook weer afmelden voor een reservering (indien u 3 keer afwezig bent zonder een afmelding zijn wij genoodzaakt om u voor 1 maand te blokkeren in ons online reserveringssysteem)
Let op!
Het is niet mogelijk om groepslessen via e-mail dan wel contactformulier aan- of af te melden.
– U dient 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.
– Online reserveren kan max. 1 week van tevoren.
Let op!
– Wanneer u op de reservelijst staat, heeft u niet altijd toegang tot de les.
– De lessen hebben doorgang bij een minima van 3 personen.

SLUITEN