Buiten training in de tent

Momenteel wordt er buiten getraind en beginnen de blokuren op de hele uren en duren precies één uur. De openingstijden voor de tent zijn:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 20.00
Weekend van 9.00 – 16.00

Het is verplicht om te reserveren voor zowel de fitness als de groepslessen.

Binnen training (momenteel gesloten tot nader order van de overheid)
Voor de binnen fitness hebben wij de volgende blokuren van 1,5 uur.

Maandag t/m vrijdag:  
8.00 – 9.30
9.50 – 11.20
11.40 – 13.10
13.30 – 15.00
15.20 – 16.50
17.10 – 18.40
19.00 – 20.30
20.50 – 22.20

Weekend:
9.00 – 10.30
10.45 – 12.15
12.30 – 14.00
14.15 – 15.45

De onderstaande groepslessen worden door ons aangeboden:

Online Reserveren

Reserveren is verplicht voor de groepslessen en voor de fitness.

 

Online Reserveren

FlexShape is een workout waarbinnen alle spieren en spiergroepen worden getraind. Hierdoor zal de gehele lichaamsconditie verbeteren, waardoor uw lichaam er beter uit zal gaan zien. Het eerste half uur wat trap en stoot technieken voor conditie, uithoudingsvermogen en vetverbranding. Het laatste half uur wat yoga, stretch en pilates oefeningen.

Zumba Fitness is een combinatie van Fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen.

Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voelt u verbetering aan uw taille en dijbenen. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel.

HIIT Flex (High Intense Interval training)  is een complete high intensity workout waarbij in 1 uur keihard gewerkt wordt aan uw uithoudingsvermogen, spieren, kracht en lenigheid. Daarnaast verhoogt het de zuurstofopnemend vermogen van de spieren, het uithoudingsvermogen en de vetverbranding.”

De Insane workout trainingen worden gekenmerkt door de zeer intensieve intervallen en korte pauzes. Wanneer u net op adem bent, gaat u er weer tegenaan. Deze vorm van training heeft als bijkomend voordeel dat het een enorme boost geeft aan uw vetverbranding tot 48 uur na de training.

HIIT Core zorg voor je buikspieren maar ook alle spieren die in je rug zitten. Als je veel zit is dit de ideale les om te volgen. Je staat weer recht op en voelt je goed en sterk!

Deze les is voor alle niveaus te volgen.

Wat heeft u nodig: water en een handdoek

Een populaire “totaaltraining” die gericht is op vet verbranding. Door het gebruik van veel verschillende trainingsvormen (circuittraining, bodyshape, gewichtjes, werken met tweetallen, aerobics) verbetert u uw conditie en stimuleert u de vetverbranding. U kunt op eigen intensiteit deze training uitvoeren.

Krijg controle over al uw spieren in deze rustige, pittige lessen. Pilates is voor alle leeftijden. Op een zeer gecontroleerde manier worden er oefeningen gedaan die uiteindelijk een totale controle over het lichaam zullen geven. Het geconcentreerd trainen van het ‘powerhouse’ (buik en rug) zorgt ervoor dat men in het dagelijks leven en bij overige trainingen een betere controle over het lichaam en daarmee ook over de lichaamshouding heeft.

Flexboxen is een non contact kickbox les. Conditie en vet verbranding staan voorop in deze les.

Voor alle niveaus te volgen.

Voor alle niveaus te volgen.Groepslessen vanaf 01-04-2021

Gelieve bij een groepsles 5 minuten van te voren aanwezig te zijn.

madiwodovrzazo
9:30
10:00
11:00
11:30
19:00
19:30

Rooster en tijden onder voorbehoud van wijzigingen.

SLUITEN