[vc_row][vc_column width=”2/3″ el_class=”Zumba”][vc_column_text]De onderstaande groepslessen worden door ons aangeboden:

Bodyshape: Dit is een groepstraining gericht op het verstevigen van de spieren en verbeteren van de conditie en bestaat uit:

BBB: De lessen BBB zijn meestal opgebouwd uit een conditionele opwarming en uit een kern van spierversterkende oefeningen voor de buik, billen en benen.
Tijdens een BBB workout zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie..

Zumba lessen: Brengt fitness en dansen samen in één effectieve work-out.
Zumba bestaat uit 4 basis ritmes:

Pilates: Dit is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is.
Het is een effectieve work-out die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Power Yoga: Power yoga is een soort fitnessprogramma dat elementen van traditionele yoga bevat met intensere, dynamische bewegingen. Het kan een reeks voordelen bieden voor zowel de geest als het lichaam.

HIIT Training: High Intensity Interval Training (HIIT), is een trainingsvorm waarbij vooral het cardiovasculaire systeem getraind wordt. HIIT training is gebaseerd op kortdurende high intensity intervaloefeningen (exercise intervals), afgewisseld met kortdurende pauzes van actief herstel of volledige rust.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ts_icon heading=”Online Reserveren” h_size=”3″ size=”none” class=”paars”][vc_column_text]Reserveren is verplicht voor de groepslessen.

 

Online Reserveren[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][ts_gap size=”30px” horizontal_gap=”off”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”text-center text-white font-size-16″ parallax=”off” parallax_speed=”7″ cover_color_alpha=”0.7″ bg_color=”#36373e” space=”space-30″][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Groepslessen vanaf 01-04-2022

[/vc_column_text][vc_column_text][ts_gap size=”30px” horizontal_gap=”off”][vc_column_text]

[wcs]

[/vc_column_text][vc_column_text]

Rooster en tijden onder voorbehoud van wijzigingen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *